Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464450
Прогноз погоди
Проблема торгівлі людьми у журналістських матеріалах. Етика та толерантність у висвітленні проблеми
21 грудня 2010 року 09:54
20 грудня у прес-центрі міської ради відбувся тренінг «Професійна етики та толерантність для представників місцевих ЗМІ щодо проблем торгівлі людьми», організований Житомирською міською громадською організацією «Авенір» та управлінням по зв’язках з громадськістю міської ради.

За словами Вікторії Остапчук, голови правління ЖМГО «Авенір», мета заходу – звернути увагу мас-медіа на проблему торгівлі людьми, порадити журналістам як правильно підготувати матеріал, щоб привернути увагу громадськості та не образити потерпілих. Для громадських організацій і суспільства допомога журналістів є безцінною. Писати потрібно не лише після того, як стали відомими реальні факти торгівлі людьми, а й робити все можливе щоб їх попередити. Вікторія зачитала матеріали, опубліковані у місцевих ЗМІ, які порушували всі етичні норми та призвели до численних скарг потерпілих, які надійшли в організацію.

Такі заходи повинні бути систематичними, бо саме ЗМІ формують громадську думку у сфері попередження торгівлі людьми.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове