Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482174
Прогноз погоди
Виконавчий комітет міської ради має стати реальним робочим органом
2 грудня 2010 року 19:33
 На засіданні заслухано звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку міста Житомира та виконання бюджету міста за 9 місяців поточного року. Міський голова Володимир Дебой висловив ряд зауважень до даних питань. Він наголосив, що дані звіти формальні і містять лише статистичні дані. Тому треба змінювати підходи до розгляду питань. Виконавчий комітет міської ради – це робочий орган, який повинен розглядати  і аналізувати ситуацію з усіх сторін. Вирішення проблем має бути комплексним, так як існує тісний зв’язок між економікою, фінансами, торгівлею, архітектурою, земельними питаннями. Це стосується і невиконання бюджету і його наповнення. Особлива увага має бути приділена формуванню реального бюджету на 2011 рік.  

У зв’язку із кадровими змінами після виборів 31 жовтня 2010 року члени виконавчого комітету внесли зміни до керівництва та складу комісій міської ради.

Зокрема, міський голова Володимир Дебой очолив комісію з питань захисту прав дитини; перший заступник міського голови Галина Семенець – комісію з топоніміки; заступник міського голови Іван Заінчковський — комісію з безпеки дорожнього руху; заступник міського голови Олександр Бочковський — протиепідемічну комісію та комісію з координації дій щодо попередження насильства в сім'ї, протидії торгівлі людьми, демографічного розвитку та гендерної рівності.

Рішенням виконкому розподілені обов’язки між міським головою, його заступниками, керуючим справами та секретарем міської ради, а також затверджені графіки особистого прийому та прямого телефонного зв’язку міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами та керівниками виконавчих органів міської ради.

Рішенням виконкому від 2 грудня 2010 року надано допомогу  малозабезпеченим громадянам. 637 отримають грошову допомогу, 1158 — продуктами харчування; 344 — послугами з ремонту одягу та перукаря.

Управління по зв'язках з громадськістю міської ради




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare