Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 464509
Прогноз погоди
Новини спорту
2 грудня 2010 року 17:01
21-28 листопада 2010 року у місті Лутраки (Греція) відбувся чемпіонат Європи з кікбоксингу за версією WAKO у розділах фул, семі-контакт та кік-лайт серед чоловіків та жінок. В турнірі брало участь 497 найкращих кікбоксерів Старого світу - членів збірних команд з 28 країн.

Україну на цих змаганнях найвищого рангу, які проводяться регулярно раз на два роки, представляли дві команди: чоловіча та жіноча. Честь Житомирщини у складі збірної відстоювали наші земляки Віра Макресова (майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу та майстер спорту України міжнародного класу з боксу, 1987 року народження, студентка факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка) та Володимир Демчук (майстер спорту України з кікбоксингу, 1988 року народження, студент факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка), вихованці ЖДЮСШ «Авангард» Житомирської обласної ради, представляють фізкультурно-спортивне товариство „Україна”, тренуються під керівництвом В’ячеслава Гопанчука. У напруженій боротьбі житомиряни вибороли дві срібні нагороди: Віра Макресова у ваговій категорії до 48 кг у розділі фул-контакт серед жінок, а Володимир Демчук у ваговій категорії до 63 кг у розділі кік-лайт серед чоловіків.




Фіналісти з тренером


Фіналісти чемпіонату Європи



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове