Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5578
візитів всього: 490659
Прогноз погоди
У Житомирі з'явиться олімпійський басейн
7 жовтня 2010 року 16:11

7 жовтня 2010 року підписано меморандум про співпрацю з Громадською організацією «Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання» та  Житомирською міською радою.

 

У документі окреслено не лише план проведення спільних заходів Житомирської міськради та «Фонду дитячого плавання Дениса Силантьєва та Яни Клочкової», а й співробітництво у розвитку інфраструктури, залучення інвестицій в будівництво сучасної спортивної бази, у першу чергу –  водно-спортивного комплексу у місті Житомирі.

 

«Розвиток спорту - одне з пріоритетних завдань діяльності міської влади. Ми розуміємо, що дешевше не лікувати, а пропагувати здоровий спосіб життя. Тільки розвиток спорту може дати житомирянам право на здоров'я», - зазначила міський голова Віра Шелудченко.

 

Вона також зауважила, що сьогодні підписано Меморандум з Фондом щодо подальшого розвитку плавання у місті і наступним кроком має стати будівництво олімпійського басейну. Міський голова сподівається, що Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання допоможе Житомиру втілити цей задум.

 

Довідково:

Співпраця між Житомирською міською радою та Фондом підтримки молодіжного та олімпійського плавання розпочалася навесні цього року, коли Федерація плавання Житомирщини звернулася до міського голови В.Т.Шелудченко з ініціативою щодо спільної реалізації у місті Житомирі ряду проектів по розвитку масового спорту та, зокрема, водних видів.  

Ініціатива Федерації була повністю підтримана міським головою і перший проект – “Клуб дитячого плавання” з безкоштовного навчання плаванню дітей, був успішно реалізований в Житомирі. За підтримки Житомирської міської ради та громадської організації “Рідне місто” Клуб працював влітку 2010 року на дитячому пляжі Гідропарку. Його відвідали в цілому 500 дітей віком 6-12 років, 200 з яких навчилися плавати. На сьогодні є всі умови для того, щоб продовжити проект і у наступному літньому сезоні.
 

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare